Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.bg

ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.

 

 

Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) е международна правораздавателна институция към Съвета на Европа, основана, за да следи за спазването и защитата на международнопризнатите права и свободи по Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи на територията на 47-те държави членки на Съвета на Европа.

 

ЕСПЧ представлява международна инстанция, която всяко физическо или юридическо лице може да сезира, когато е изчерпало способите си за защита и въпреки това националният правен ред не е успял да защити правата и законните му интереси.

 

Производството пред ЕСПЧ започва с подаване на жалба в 6-месечен срок от влизане в сила на акта на последната възможна инстанция на територията на страната. В жалбата се излага цялата фактическа и правна обстановка и се обосновава твърдяното нарушение, както и размер на претендираните от държавата(в случая България) вреди.

 

Ние, като дружество с дългогодишен опит в сферата на защита на правата на човека, можем да Ви съдействаме с консултация относно това доколко са налице основанията на Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи по Вашия казус, както и в подаването на жалба от адвокат, който да осъществи професионално представителство и защита на Вашите интереси пред ЕСПЧ.

 

Ако имате нужда от адвокат, специалист по права на човека в гр.Пловдив, моля обърнете се към екипа на "Костов и партньори" сега и тук:

 

Имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и телефон: 0888915215

 

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.bg
© 2024 Kostovpartners.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns