Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.bg

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ.

 

 

Защита на интелектуална собственост. Адвокат по интелектуална сосбтвеност в Пловдив и София.

 

 

 

Регистрация на търговска марка. 

Eкипът на кантора "Костов и партньори" осъществява консултации във връзка със заявяване на търговски марки в Патентното ведомство на Република България в гр. София, както и на европейска търговска марка(EUТМ) и международна търговска марка. "Костов и партньори" предлага и процесуална защита по спорове, касаещи търговски марки, осъшествявана също така от адвокат Атанас Костов, които притежава дългогодишен опит в съда при колизия на интереси в марковото право, както и в производствата по опозиция, заличаване и отмяна на търговски марки, развиващи се като първа инстанция  в Патентно ведомство. 

 

Регистрация ня прамишлен дизайн. 

Кантора "Костов и партньори" осъществява дейността по заявяване на национален промишлен дизайн в Патентното ведомство на Република България в гр. София, както и на европейски и международен промишлен дизайн. Какво представляват промишлените дизайни и какви правни възможности предоставят те? Правото върху промишлен дизайн се придобива чрез регистрацията му в Патентното ведомство в гр.София, в EUIPO, Аликанте или в WIPO, Женева. Срокът на действие на регистрацията на промишлен дизайн е 10 години от датата на подаване на заявката. Правото на заявяване принадлежи на автора или на неговия правоприемник. 

 

Защита на авторско право.

Адвокатите на кантора "Костов и партньори" Ви предлагат опцията да защитят професионално Вашите авторски права. Услугите, които "Костов и партньори" презентира в контекста на защита на авторски права са обособени в няколко етапа: процесуална защита на автора в съда от адвокат, при нарушено авторско право, както по накацателни, така и по гражданскоправни спорове в тази насока; медиация по авторскоправни спорове; регистрация на артистични групи и артистични псевдоними; подготовка на документи по за регистрация по закона за административното регулиране на производството и търговията с оптични дискове, матрици и други носители, съдържащи обекти на авторското право"Костов и партньори" разполага със съответните опитни адвокати по авторско право, които да осъществят процесуална защита на всеки автор. Тази професионална правна помощ се изразява не само в представителство в производствата пред съда и прокуратурата, но и в осъществяване на граничните мерки, както и на административно-наказателните мерки, предвидени в ЗАПСП.

 

Регистрация на домейни и защита на авторски права на интернет сайтове.

Екипът на кантора "Костов и партньори" Ви предлага цялостна консултация относно изграждане и защита на Вашия интернет бизнес. Ние ще Ви обясним как да си закупите правилния домейн и как да го защитите юридически спрямо недобросъвестни трети лица. Адвокатите на "Костов и партньори" ще Ви консултират и относно най-добрите начини за защита на Вашия интернет сайт, неговото съдържание, функционалност и съпътстващите ги авторски права. Ние в "Костов и партньори" ще Ви изготвим максимално професионално и нужните задължителни общи условия, които да защитят сайта Ви и да предоставят на потребителите ясни критерии за ползването на сайта, относно техните права и задължения.

 

Ако имате нужда от адвокат, специалист по интелектуална собственост в гр.Пловдив, моля обърнете се към екипа на кантора "Костов и партньори" сега и тук:

Имейл - оТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и телефон: 0888915215

 

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.bg
© 2024 Kostovpartners.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns