Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.bg

ТЪРГОВСКО ПРАВО И ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ.

 

Процесуално представителство по търговски спорове.

Кантора "Костов и партньори" Ви предлага процесуално представителство в следните насоки: адвокатска защита в съдебна фаза по граждански, търговски и административни спорове; вътрешен и международен арбитраж по търговски спорове; събиране на вземания по банкови кредити; събиране на търговски вземания. 

 

Несъстоятелност и ликвидация.

Кантора "Костов и партньори" може да Ви даде специализирана юридическа помощ в производството по несъстоятелност. То се развива по отношение на длъжник изпаднал в невъзможност да покрива своите задължения към кредиторите си.То се явява крайно средство за събирането на вземанията на кредиторите по принудителен път и се развива в случаите ,в които икономическото състояние на длъжника е изключително тежко и финансовото му оцеляване е под въпрос.Чрез откриване на ПН кредиторите събират своите вземания като избягват неудобствата при воденето на множество принудителни изпълнения ,а също така е гаранция,че длъжника със своите действия няма да увреди бъдещата маса на несъстоятелността. В чл. 601 ал. 1 на Търговският закон е изрично ьпосочено,че "производството по несъстоятелност има за цел да осигури справедливо удовлетворяване на кредиторите и възможност за оздравяване на предприятието на длъжника", ал.2 отбелязва,че се отчитат интересите както на кредиторите така и на длъжникът и неговите работници.

Медиация по търговски спорове и тръговски арбитраж.

Медиацията е способ за доброволно разрешаване на спорове, при който страните се подпомагат от трето, неутрално и безпристрастно лице - медиатор, за постигане на взаимно приемливо споразумение. Медиацията е един от способите за извънсъдебно разрешаване на спорове наред с арбитраж. "Костов и партньори" може да Ви консултира относно опциите за доброволно разрешаване на търговски спорове.

Медиацията е доброволна, неформална и поверителна процедура за решаване на спорове, при която трето неутрално лице – медиатор, подпомага спорещите страни сами и по своя воля да постигнат взаимно приемливо споразумение.

  

Кантора "Костов и партньори" Ви предлага още и консултации по спорове за непозволено увреждане, както и процесуално представителство във връзка с тяхното разрешаване в съда, процесуално представителство по търговски спорове, касаещи неизпълнение на договори, консултации деликтно право, консултации по договорно право.

Ако имате нужда от адвокат по търговско право в гр.Пловдив, моля обърнете се към екипа на кантора "Костов и партньори" сега тук:

Имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.bg или на телефон 0888915215

 

 

 

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.bg
© 2024 Kostovpartners.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns