Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.bg

ДОГОВОРИ И СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В ПЛОВДИВ.

 

 

 

Екипът на кантора "Костов и партньори" има богат опит в областта на вещното право, като Ви предлага процесуално представителство по всички видове вещноправни спорове, а и изготвяне на необходимите облигационни договори, свързани със сделки за покупко-продажба на имоти и учредяване на вещни права. В този контекст кантора "Костов и партньори"  Ви предоставя следните юридически услуги:

- Сделки за покупко-продажба на недвижим имот - предварителен договор и нотариален акт;

Делби на съсобствен имотРевандикационни искове по чл.108 от ЗС;

Дела, свързани със завещания - неавтентични или неверни;

- Сделки по придобиване на имот по давност - обстоятелствена проверка;

Дела за наследство на имоти;

Делба на имот - доброволна и съдебна;

- Изготвяне и сключване на договори за наем. Цялостно съдействие при уреждане на наемниправоотношения;

- Учредяването право на строеж - суперфиция;

Прехвърляне на имот срещу издръжка и гледане.

 

„Костов и партньори“ ще Ви съдейства и при учредяване на ипотека или пожизнено право на ползване върху недвижим имот, както и в хипотезите на делба на семейни имоти след развод, които са в режим на съпружеска имуществена общност. "Костов и партньори" ще Ви представлява и по негаторни искове по чл.109 от ЗС против чужди вредоносни действия, отказ от наследство и всякакви други юридически проблеми, възникващи в областта на вещното право. 

 

Трябва ли да се консултирам с адвокат при сделки с недвижими имоти?

Честите измами с обект недвижими имоти изискват правни действия на юрист, който е професионалист в областта на вещното право. Това изисква детайлно запознаване с документацията на имота и проследяване на вписванията по неговата партида в Имотния регистър при Агенция по вписванията. Всеки купувач е застрашен от възможността да закупи имот, заедно с вещноправна тежест върху него, ако предварително не е изследвал сделката обстойно.

Всяко правно действие, свързано с недвижимите имоти по покупко-продажба, дарение или учредяване на право на ползване е свързано с нотариални такси, както и заплащане на такса вписване и местни данъци. Консултацията със специалист ще редуцира част от ненужните разходи и правни действия, като ще валидира сигурността на целения краен резултат.

 

Ако имате нужда от адвокат, който да Ви представлява по сделка с недвижим имот или вещноправен спор в гр.Пловдив, моля обърнете се към екипа на кантора "Костов и партньори" тук:

Имейл - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и телефон: 0888915215

 

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.bg
© 2024 Kostovpartners.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns