Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.bg

НОВИНИ

Изпращане на обявления, подлежащи на публикуване в Официален вестник на Европейския съюз, за обществени поръчки, открити преди задължителното използване на ЦАИС ЕОП.

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

От 01.02.2024 г. Агенцията по обществени поръчки (АОП)  преустановява изпращането на обявления за публикуване в „Официален вестник“ (ОВ) на Европейския съюз (ЕС) по процедури, открити преди задължителното използване на ЦАИС ЕОП.

Възложителите следва да попълват подлежащите на публикуване в ОВ на ЕС обявления чрез електронната услуга еNotices2, предоставяна от Службата за публикации на Европейския съюз, като едновременно с това информацията се попълва и изпраща за публикуване в Регистъра на обществените поръчки чрез „Редактора на форми“.

Електронната услуга eNotices2 е онлайн инструмент, предоставен от Службата за публикации  на ОВ на ЕС, чрез който се осигурява достъп до всички стандартни формуляри, използвани при възлагането на обществени поръчки в Европейския съюз.

За улеснение на възложителите АОП изготви инструкция за използване на електронната услуга еNotices2, достъпна на Портала за обществени поръчки – рубриката „Актуални инструкции и видеоматериали“.

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.bg
© 2024 Kostovpartners.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns