Работно време:
Пон - Пет: 9:00 - 18:00
Телефон:
+359 888 915 215
E-mail:
office@kostovpartners.bg

МАРТЕН ГРОАН

 

Мартен Гроан - френски юрист по търговско право, практикуващ в Пловдив.

 

 

Господин Мартен Гроан е роден в Париж, Франция, където завършва средното си образование през 2001г. През 2002г. той започва да учи право в Сорбоната като през 2003г. се премества да живее в Марсилия, където  завършва  своето висше юридическо образование през 2006. в престижния френския университет по право "Екс-Марсилия"(oт фр. “Universite Aix Marseille).

В периода 2007-2009г. г-н Гроан защитава своята втора магистратура в същия университет, като специализира в областта на сравнителното право.

По време на тази част от юридическото си образование Мартен Гроан учи в университета в Перуджда, както и в Лундския университет(Швеция). 


Част от специализацията му преминава и в Мюнхенския университет, катедра „Право“.

Като юрист Мартен Гроан има опит в сферата на онлайн бизнесите и Интернет правото, както и в сферата на борсови инвестиции и търговското право. 

 

След няколко годишна колаборация с екипа на кантора „Костов и партньори“ по различни национални и международни проекти в областта на интелектуалната собственост и технологиите на 21 век,  г-н Мартен Гроан е поканен като консултант, част от кантората и днес обслужва юридически френскоговорящите клиенти на "Костов и партньори".

 

 

Владее френски, български и английски език. 
Говори италиански, испански и немски език.

 

 

 

logo-footer_new.png
Пловдив
ул. Цоко Каблешков 10, ет.2
+359888915215
office@kostovpartners.bg
© 2024 Kostovpartners.bg. Всички права запазени. Уеб дизайн CreateDesigns